admin

За џез фестивалот…

Една од основните цели на  ИНСТИТУТ ЗА НАУКА, УМЕТНОСТ, КУЛТУРА И СПОРТ КУМАНОВО е организирање на научни, уметнички, културни и спортски настани. Организирањето на “Џез фестивал Куманово 2017” кој се оддржа на 22.09.2017 година во Центарот за култура Трајко Прокопиев Куманово покажа дека ваков настан недостасуваше пробудувајќи голем интерес кај посетителите.  Тргнувајќи од искуството кое …

За џез фестивалот… Read More »